Sunday, December 3, 2006

GOOD AFTERNOON

                                

I HOPE EVERYONE IS HAVING AN AWESOME DAY TODAY SO FAR. MY DAY HAS BEEN OK SO FAR. I GOT UP AT 9:45 THIS MORNING. HAD MY DIET PEPSI, TOOK A COUPLE TYLENOL, CAUSE OUT OF NO WHERE I WAS HIT WITH A MIGRAIN. TYLENOL WORKED, MIGRAIN IS GONE. I HAD A LIGHT BREAKFAST. JUST 2 PIECES OF TOAST WITH MY OLIVIO BUTTER AND STRAWBERRY PRESERVES. I'M GOOD TO GO UNTIL DINNER NOW.

YESTERDAY FELT SO GREAT, DOING ABSOLUTELY NOTHING. BUT TODAY I AM SUFFERING. MY CHILD, SWEET AND INNOCENT REBECCA, YEA RIGHT I MEAN HURRICANE REBECCA HAS LITERALLY TRASHED MY HOUSE. SO NOW I HAVE DOUBLE THE WORK TO DO. OH WELL, PART OF BEING A MOM RIGHT? MY AGENDA TODAY IS CLEAN 3 OF MY 4 ROOMS IN THIS APARTMENT. WHICH WILL BE LIVINGROOM, KITCHEN AND BATHROOM. THE BEDROOM CAN WAIT BECAUSE WHEN REBECCA IS FINISHED EATTING HER LUNCH, SHE WILL BE GOING DOWN FOR A NAP, NO MATTER IF SHE WANTS ONE OR NOT. IF I WERE TO LET HER STAY UP, SHE WOULD TRASH A ROOM I ALREADY CLEANED, SO NAP SHE GOES, LOL. I HAVE ALOT OF PROBLEMS WITH BACK AND LEG PAIN. SOMETIMES IT IS SO BAD I WILL ACTUALLY FALL TO THE FLOOR IF THERE ISN'T A CHAIR NEXT TO ME TO SIT. WHEN I DO DISHES NOW, I KEEP A CHAIR NEXT TO ME TO SIT WHEN THE PAIN IS SO BAD I CAN'T STAND NO LONGER. I NEVER HAD THIS PROBLEM BEFORE I GOT CANCER AND HAD ALL THESE SURGERIES AND CHEMO TREATMENTS. IT REALLY TOOK A TOLL ON MY BODY. I AM 45 YEARS OLD AND 99% OF THE TIME I FEEL 95 YEARS OLD. I KNOW MOST OF MY PROBLEM CAN BE BLAMED ON BEING SO OVER WEIGHT, BUT IF I COULD WORK OUT OR JOG I WOULD. BUT RIGHT NOW I CAN'T, NOT WITH THE LUNG ISSUE HANGING OVER ME. WALKING IS VERY HARD ON ME. I CAN'T BREATHE HALF THE TIME. ALL I CAN DO NOW, IS TRY TO EAT HEALTHY AND WATCH THE FAT INTAKE OF WHAT I EAT. THERE IS TIMES WHEN I EVEN FORGET TO EAT. WHICH IS NOT GOOD, I KNOW. TAKING THIS MEDICATION FOR MY HIGH BLOOD PRESSURE TAKES AWAY MY APPETITE, SO IF I'M NOT HUNGRY I FORGET ABOUT EATTING.

         

DINNER TONIGHT IS GONNA BE A TREAT. GRILLED CHICKEN BREAST BASTED WITH A BUTTERY LEMON AND PARSLEY SAUCE, RICE PILAF AND A BIG GREEN SALAD. SOUNDS GOOD TO ME. JIM WANTED SPAGHETTI AND HOT SAUSAGE, BUT I AM NOT IN THE MOOD TO MAKE SAUCE TODAY, NOT WITH ALL MY HOUSEWORK I HAVE TO DO.

I POSTED QUITE A FEW RECIPES THE PAST 24 HOURS IN MY RECIPE JOURNAL. I HOPE YOU WILL ALL FIND SOMETHING IN THEM THAT YOU LIKE. LATER TODAY I HAVE AN AWESOME RECIPE FOR MY CRABCAKES. YES IT IS MY OWN RECIPE. I LOVE EXPERIMENTING, AND THIS CRABCAKE MIXTURE CAME OUT PERFECT. WHEN I MAKE THEM, I SERVE THEM WITH STEAMED ASPARAGUS AND A NICE SALAD. NO NEED FOR ANYTHING ELSE, BECAUSE THE CRABCAKES ARE FILLING THEMSELVES. I DO BELIEVE YOU WILL LIKE THEM.

WELL, I GUESS I WILL GO NOW AND PUT MY CHILD DOWN FOR A NAP, AND GET MY HOUSEWORK DONE. THEN I WILL POST SOME MORE TASTY RECIPES FOR YOU. SO YOU ALL HAVE A GREAT DAY, STAY WARM AND JUST ENJOY THIS BEAUTIFUL SUNDAY. YES IT IS COLD OUT TODAY, BUT THE SUN IS SHINING AND I AM ENJOYING THAT. IT IS SO MUCH BETTER THEN THE DOWNPOUR EMMA AND I WERE IN THE OTHER NIGHT.

DON'T FORGET I AM SENDING OUT CHRISTMAS CARDS THROUGH JLAND. IF YOU WANT ONE EMAIL ME WITH YOUR ADDRESS AND I WILL SEND YOU ONE, AND I HOPE I GET ONE FROM YOU ALSO. I LOVE CARDS, IT IS MY FAVORITE THING ABOUT CHRISTMAS. I HAVE GOTTEN 2 ALREADY FROM JLAND FRIENDS. I WAS SO HAPPY TO RECEIVE THEM. AND DON'T WORRY GIRLS, YOURS ARE ON THE WAY. THEY HAVE BEEN MAILED.

                      

THANK YOU DEBBIE FOR THIS NAME TAG. IT IS ADORABLE.

14 comments:

  1. Just stopping to say hi, & wish you a good upcoming week.
    Sug

    ReplyDelete
  2. I think, Cindy, that Chemo really does do a number on your body.  I know I have aches and pains that I never had before, but started getting after my chemo was over.  The aches and pains have gotten steadily worse through the years, and even though it's been 10 since the chemo.. I still feel the pain!  It sucks!  Sometimes, you don't know if it's just part of getting older, or if it actually is the chemo.  I'm going with the chemo.

    Your dinner tonite sounds so good.  I will have to go and check out your recipes.  Love crab cakes!  yumm

    Have a nice day Cindy.. and I hope you don't feel to achy today.. :(

    Hugs XXOO
    Jackie

    ReplyDelete
  3. Dinner sounds yummy!  I'm with Jim....I would have enjoyed spaghetti.  You need to come visit me and make me your spaghetti, girl!!
    Enjoy the quiet during naptime.  Hope you get all of your chores done that you want to do.
    Pam

    ReplyDelete
  4. I am laughing about Hurricane Rebecca, now times that by 3!!!!! I can't wait to hear how she is AFTER Christmas!! I always weed out all toys not played with from my kids, so it cuts down on. I have also learned not to buy things with a TON of pieces!!! hugs
    Ang

    ReplyDelete
  5. I love your little snowmen people!  They are so cute!  

    I don't know if you have access to an indoor pool, but have you ever tried water aerobics?  I have done it in the past and it is SOOO wonderful!!!

    ((hugs))
    Jeanne

    ReplyDelete
  6. Cindy would you mind if i snagged the snowman and women? they are so cute:) i love all of your recipes

    Deb

    ReplyDelete
  7. Hi Cindy.  I have been doing housework and laundry today too!  And that dinner sounds yummy!  HUgs and GBU, Shelly

    ReplyDelete
  8. yep I cleaned and did laundry today. How fun. Happy you were able to rest before you got so busy. So sorry about your legs and back hurting. What is the link to your recipe journal? I would love to check it out. Maybe it's on your side bar I didn't look. Have a great day. Hugs to you.

    ReplyDelete
  9. WIll you please send me your recipe journal url? I am not getting alerts.
    I bet Those crab cakes are delicious!
    love ya,
    carlene

    ReplyDelete
  10. I can relate with the kids messing up what you just cleaned , I HATE that !!!
    Your recipes all sound great, you need to cook for all of J-land !!! LOL
    hugs,
    Ellen

    ReplyDelete
  11. jim get past it bro ...thatchicken dish sounds devine mmmm mmmmm mmmmm gooood....love you sissy

    ReplyDelete
  12. Sorry, but I had to laugh at you calling Rebecca, Hurrican Rebecca.  I could just imagine her running thru the house tearing everything apart and putting nothing away.  Kids....gotta love em.  Have a good one.
    Missie

    ReplyDelete
  13. That baby Rebecca is old enough to reason that she is doing wrong but why she insists on doing it is beyond me.  She's still little yet, I guess.  She seems to be working you though.  I am also 45 and overweight so I feel you on not being able to stand for too long.  I wish things were just easier for you.  And I would love to eschange Christmas cards with you.  I'll mail you my address and please send me yours.  
    NELISHIA
    http://journals.aol.com/nelishianatl/WISHINGANDHOPING/

    ReplyDelete
  14. Hi Cindy,
    Dinner sounds good.
    Man your busy...get some rest.
    Love,
    Donna

    ReplyDelete