Tuesday, September 12, 2006

GOOD MORNING

                                                

 

GOOD MORNING ALL. HOPE EVERYONES DAY HAS STARTED OUT AS NICE AS MINE. JUST FINISHED BREAKFAST. HAD A SLICE OF TOAST AND 1 SAUSAGE LINK AND A CUP OF COFFEE, JUST WANTED TO PUT A LITTLE IN MY STOMACH BEFORE I MAKE THE 8 BLOCK WALK TO MY DAUGHTER'S HOUSE THIS MORNING. GONNA LEAVE HERE IN ABOUT AN HOUR.

ABOUT MY PREVIOUS ENTRY. I DID NOT BUY THE SALAD GREENS. I GOT THE PICTURE FROM AN EMAIL THAT WAS SENT TO ME. A STORY CAME WITH IT SAYING THIS LADY BOUGHT THE SALAD GREENS GOT IT HOME AND NOTICED THE FROG. IT ALSO SAID THAT IT COULD OF BEEN A TADPOLE WHEN IT WAS IN THE BAG AND GREW. I SUPPOSE IT COULD LIVE IN A SEALED BAG, AFTER ALL THEY SAY PLANTS MAKE OXYGEN, SO MAYBE THERE WAS ENOUGH FOR IT TO SURVIVE. ANYWAYS, I DID'NT BUY IT, LOL. ACTUALLY I DON'T BUY PREMIXED SALADS. NOT AFTER I HEARD THEY WERE SPRAYED WITH CHEMICALS AND NOT WASHED ENOUGH AND THERE WAS A CASE RECENTLY WHERE SOMEONE DIED EATTING A BAG OF SALAD MIX. I LIKE FRESH VEGETABLES, ONE'S WHERE I CAN EXAMINE AND WASH AND EAT WITH NO WORRIES.

WELL, I WOKE UP THIS MORNING FREEZING. MAN IT GOT COLD OUT. I HAD MY FAN IN BEDROOM WINDOW ALL NIGHT, AND WHEN I WOKE UP, BRRRRRRRR. I ACTUALLY HAD TO PUT SOCKS ON MY FEET. NOT COMPLAINING THOUGH, CAUSE FALL IS MY FAVORITE SEASON OF THE YEAR. ALL THE LEAVES START CHANGING COLORS, THE HOT HUMID AIR IS GONE, AND I CAN OPEN UP ALL MY WINDOWS AND LET FRESH AIR IN, WELL MAYBE FRESH SMOG SINCE I LIVE IN PHILADELPHIA, LOL. I LOVE SITTING AT MY KITCHEN TABLE, WITH A HOT CUP OF TEA OR COFFEE AND JUST WATCHING OUT THE WINDOW. I SEE TRAFFIC, LOTS OF IT, BUT I ALSO SEE KIDS PLAYING, WIND BLOWING THE TREE'S, BIRDS SITTING ON THE GARAGE ROOF, IT'S PEACEFUL. I DO THAT WHEN I AM MAKING DINNER ALOT. JIM AND REBECCA KNOW WHEN I'M COOKING DINNER THAT PART OF MY "ME" TIME. I DON'T LIKE A CROWDED KITCHEN WHEN I'M COOKING. WHILE THINGS ARE SIMMERING I ENJOY THE VIEW FROM THE WINDOW. WE ALL NEED A LITTLE "ME" TIME. WITH THE STRESS I DEAL WITH, I KNOW I NEED IT. WELL, I GUESS I WILL GO NOW. REBECCA AND I NEED TO GET DRESSED AND THEN WE'RE LEAVING FOR EMMA'S. GONNA SPEND THE DAY THERE. PROBABLY WALK HOME AROUND 3:30, SO I CAN RELAX SOME BEFORE I START SUPPER. SO TAKE CARE EVERYONE AND HAVE A GREAT DAY!!!!!

 Thanks go to Missie for this beautiful graphic. I love colorful leaves and pumpkins.

12 comments:

  1. ISNT IT LOVELY OUTSIDE? I WOKE UP FREEZING ALSO, I HAD THE SAME WITH THE WINDOW OPEN AND FAN ON ALL NIGHT. IT IS 57 DEGREES HERE. IT IS NICE NOT TO HAVE TO HAE THE AIR CONDITIONER ON ALL DAY NOW ISNT IT?  LOL WELL EVEN IF THE FROG REALLY DID NOT HAPPEN TO YOU IT SURE WAS FUNNY. ENJOY YOUR DAY

    ReplyDelete
  2. I gotta say the frog was creeeeeeepeeeeeee.  But I'll still be looking for now on.  I like the journal change!

    ReplyDelete
  3. beautiful yellow rose and i love the graphic at the end .....Iwishi coulddo those......have a great day at emma's love you muahhhhhhhh nancy

    ReplyDelete
  4. I wish I knew how to make graphics or for that matter get some. These are so pretty.  I hope you enjoyed your day immensely.
    Nelishia

    ReplyDelete
  5. I guess I should stop buying bagged salad?? LOL.  Hope you had a good walk today.
    Missie

    ReplyDelete
  6. I buy bagged spinach greens, and eat them everyday.  I'm still here! hee  

    They can't be all that bad, or they couldn't sell them, I wouldn't think.

    I hope you have a great day at your daughters...  Heck, you are probably home now, it's nearly 4:30 in PA.  

    Wish I could enjoy some beautiful fall foliage!  It's nearly 100 degrees.....STILL!

    Hugs
    Jackie

    ReplyDelete
  7. I'm glad you are having a nice day.  Have fun at Emma's house. I'm sure the girls will enjoy their playtime together.
    I always buy that bagged spinach and lettuce.  Now I'm gonna wonder.  Eeewwww!
    Pamela

    ReplyDelete
  8. hope you had a great day:)

    Deb

    ReplyDelete
  9. I hope you had a great time at Emma's and a good day.

    ReplyDelete
  10. Hope you had a good day today! Wow, I had not heard that about the bagged salads....man...I am glad you told us!
    take care,
    love ya,
    carlene

    ReplyDelete
  11. I like autumn too, but I hate when the sun sets earlier and earlier.

    Lv Stevie
    xxx

    ReplyDelete
  12. I love autumn too. The trees are starting to turn here since we've gotten this cold spell. I wish I could open my windows, but I can't stand the noise of the neighbors and I'm the one with teens. What's wrong with that picture? You would think the noise would be coming from my house. LOL.
    Take care, Chrissie

    ReplyDelete